Debby & Nancy zoeken dubbelgangers!

debbynancy.jpg Dendermonde – Debby & Nancy van het televisieprogramma “Debby & Nancy’s Happy Hour” op één (VRT) willen dankzij de populaire website www.myspace.com/debby_en_nancy minstens tienduizend vrienden persoonlijk leren kennen. Om dit aantal te bereiken, wordt morgen (Valentijn!) op verschillende plaatsen in Vlaanderen actie gevoerd. In Dendermonde wordt van 6 tot 9 uur aan het station geflyerd en worden 400 bananen uitgedeeld. In de namiddag vindt in de kledingzaak Fame aan de Ridderstraat een Debby & Nancy-lookalike-contest georganiseerd. De winnaars krijgen elk een waardebon van 125 euro én komen live op Studio Brussel.

De acties in Dendermonde worden mee op het getouw gezet door Liz Corthals uit Sint-Gillis. Je kan haar mailen op dit adres: liz.corthals@skynet.be

(c) foto: VRT

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie