Debby & Nancy zoeken dubbelgangers!

debbynancy.jpg Dendermonde – Debby & Nancy van het televisieprogramma “Debby & Nancy’s Happy Hour” op één (VRT) willen dankzij de populaire website www.myspace.com/debby_en_nancy minstens tienduizend vrienden persoonlijk leren kennen. Om dit aantal te bereiken, wordt morgen (Valentijn!) op verschillende plaatsen in Vlaanderen actie gevoerd. In Dendermonde wordt van 6 tot 9 uur aan het station geflyerd en worden 400 bananen uitgedeeld. In de namiddag vindt in de kledingzaak Fame aan de Ridderstraat een Debby & Nancy-lookalike-contest georganiseerd. De winnaars krijgen elk een waardebon van 125 euro én komen live op Studio Brussel.

De acties in Dendermonde worden mee op het getouw gezet door Liz Corthals uit Sint-Gillis. Je kan haar mailen op dit adres: liz.corthals@skynet.be

(c) foto: VRT

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord