Nieuwe triple-Gueuze met Grembergse roots

Grembergen – Deze week stelde brouwer Vincent Dilewyns zijn nieuwste bier Vicardin voor. Hij bracht eerder ook al Vicaris op de markt. Vicardin is een triple-gueuze die Dilewyns samen met brouwerij Girardin creëerde. Op zaterdag 3 maart wordt het bier voor de eerste keer geserveerd op de streekbierenavond van De Plekkers in de gemeenteschool aan de Rootjensweg in Grembergen. In het volgende Editie-magazine lees je meer over het nieuwe bier. Editie verschijnt op woensdag 28 februari.

www.vicaris.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie