Zoek

Nieuwe triple-Gueuze met Grembergse roots

Grembergen – Deze week stelde brouwer Vincent Dilewyns zijn nieuwste bier Vicardin voor. Hij bracht eerder ook al Vicaris op de markt. Vicardin is een triple-gueuze die Dilewyns samen met brouwerij Girardin creëerde. Op zaterdag 3 maart wordt het bier voor de eerste keer geserveerd op de streekbierenavond van De Plekkers in de gemeenteschool aan de Rootjensweg in Grembergen. In het volgende Editie-magazine lees je meer over het nieuwe bier. Editie verschijnt op woensdag 28 februari.

www.vicaris.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie