Gedempte Dender ligt er smerig bij

Dendermonde – Gemeenteraadslid Kris Verberckmoes (VLD) liet deze namiddag in een persmededeling weten dat hij van het stadsbestuur meer aandacht verwacht “voor de ondergrond van de gedempte Dender tijdens de kermis en andere manifestaties”.

“De gedempte Dender ligt er nu smerig bij en is weinig aantrekkelijk voor de kermisbezoeker.
Dikwijls liggen er grote diepe plassen vlak voor de attracties zodat zij moeilijk voor het publiek bereikbaar zijn. Vele putten en oneffenheden die steeds opnieuw opduiken, maken het geheel compleet”, aldus Verberckmoes. Hij is er verder ook niet gerust in dat de “talrijke losliggende stenen gemakkelijk als projectiel kunnen worden gebruikt wanneer iets uit de hand zou lopen”. Hij stelt voor “om onverwijld de gedempte Dender te voorzien van een asfaltlaag”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

2 reacties

Geef een reactie