Gedempte Dender ligt er smerig bij

Dendermonde – Gemeenteraadslid Kris Verberckmoes (VLD) liet deze namiddag in een persmededeling weten dat hij van het stadsbestuur meer aandacht verwacht “voor de ondergrond van de gedempte Dender tijdens de kermis en andere manifestaties”.

“De gedempte Dender ligt er nu smerig bij en is weinig aantrekkelijk voor de kermisbezoeker.
Dikwijls liggen er grote diepe plassen vlak voor de attracties zodat zij moeilijk voor het publiek bereikbaar zijn. Vele putten en oneffenheden die steeds opnieuw opduiken, maken het geheel compleet”, aldus Verberckmoes. Hij is er verder ook niet gerust in dat de “talrijke losliggende stenen gemakkelijk als projectiel kunnen worden gebruikt wanneer iets uit de hand zou lopen”. Hij stelt voor “om onverwijld de gedempte Dender te voorzien van een asfaltlaag”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

2 reacties

Geef een reactie