Zoek

Editie-fotograaf in de prijzen

Artur Eranosian heeft de voorronde van de Kunstbende-wedstrijd in Gent gewonnen. Artur is de jonge fotograaf die elke maand voor Editie op pad gaat. Bij elk onderwerp weet hij steeds weer een prachtige foto te maken. Hij kon de jury te overtuigen met 9 zwart-wit straatfoto’s – zijn passie. Door zijn overwinning gisteren, dingt Artur nu mee voor de “echte” overwinning op de finale van 12 mei, ook al in Gent. De schrijvende redacteurs van Editie wensen hem daar veel succes bij.

Bekijk de foto’s van Artur op zijn weblog, of in de Editie die nu woensdag in de bus valt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 Responses

Geef een reactie