Editie-fotograaf in de prijzen

Artur Eranosian heeft de voorronde van de Kunstbende-wedstrijd in Gent gewonnen. Artur is de jonge fotograaf die elke maand voor Editie op pad gaat. Bij elk onderwerp weet hij steeds weer een prachtige foto te maken. Hij kon de jury te overtuigen met 9 zwart-wit straatfoto’s – zijn passie. Door zijn overwinning gisteren, dingt Artur nu mee voor de “echte” overwinning op de finale van 12 mei, ook al in Gent. De schrijvende redacteurs van Editie wensen hem daar veel succes bij.

Bekijk de foto’s van Artur op zijn weblog, of in de Editie die nu woensdag in de bus valt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

2 reacties

Geef een antwoord