Editie-fotograaf in de prijzen

Artur Eranosian heeft de voorronde van de Kunstbende-wedstrijd in Gent gewonnen. Artur is de jonge fotograaf die elke maand voor Editie op pad gaat. Bij elk onderwerp weet hij steeds weer een prachtige foto te maken. Hij kon de jury te overtuigen met 9 zwart-wit straatfoto’s – zijn passie. Door zijn overwinning gisteren, dingt Artur nu mee voor de “echte” overwinning op de finale van 12 mei, ook al in Gent. De schrijvende redacteurs van Editie wensen hem daar veel succes bij.

Bekijk de foto’s van Artur op zijn weblog, of in de Editie die nu woensdag in de bus valt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

2 reacties

Geef een reactie