Zoeken

Afbakening ‘Klein Stedelijk Gebied’ is bijna rond

Dendermonde – Het stadsbestuur ontving gisteren de voorstellen van het provinciebestuur over de afbakening van het Klein Stedelijk Gebied (KSG) voor Dendermonde. Schepen Bart Van Malderen: “Wij zijn zeer verheugd over het feit dat dit proces dat aanving in 2003 stilaan zijn voltooiing nadert. We hebben steeds nauw samen gewerkt met de diensten van de provincie.”

Bart Van Malderen is namens het stadbestuur tevreden dat Baasrode werd opgenomen in het KSG, maar benadrukt dat het stadsbestuur er ook op aandringt om het VPK op te nemen en dat een antwoord met betrekking tot de inplanting van containeroverslag in beraad gehouden wordt. Hij betreurt verder dat het voorstel tot de ontsluiting van de gevangenis via de Gasthuiststraat en niet via de Galeidestraat.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie