Zoeken

Paasvakantie = sportvakantie

Dendermonde – Ook dit jaar is het weer sporten geblazen in de paasvakantie. Alle kinderen zijn welkom, van kleuters tot de leerlingen van het zesde studiejaar zitten. Op het programma staat omnisport, circus, zwemmen, watergewenning, sport & spel, kleutersporten, tenniskampen en, voor zij die al een zwembrevet van 50 meter hebben, stijlverbetering. Op donderdag 12 april is er, onder de noemer Kriebelmania, een daguitstap naar Geraardsbergen. Daar kan elke deelnemer een hele reeks sporten leren kennen. Alle sporten gaan door in het nieuwe sportcentrum in Sint-Gillis. Voor het zwemmen moet je uiteraard in de Olympos zijn.

Voor de jongste inwoners van Dendermonde organiseert de stad in samenwerking met GymMax van 18 april tot 27 juni elke week een les kleutersport. De kleine sporters kunnen terecht in Appels of Oudegem. Ook de volwassenen worden door de sportdienst niet vergeten. Die kunnen van april tot juni, in Baasrode en Oudegem, gaan aerobicen.

Alle informatie bij de sportdienst (Van Langenhovestraat 203a – tel. tijdens de werkuren: (052)21 06 12). Meer informatie (pdf).


© Artur E.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie