Ontsluiting VPK Oudegem na bouwverlof 2008

Oudegem – Minister Peeters belooft volgens Bart Van Malderen een bedrag van 1,5 miljoen euro te reserveren voor een verbeterde ontsluiting van VPK Oudegem. “Dit is heel goed nieuws, zowel voor de woon-en leefkwaliteit van de omwonenden als voor de toekomstperspectieven van het bedrijf zelf. Ik ijver al lang voor deze ontsluiting, in dit dossier zijn er alleen maar winnaars. Ik zal met de bedrijfsleiding contact opnemen en dit dossier in de toekomst blijven opvolgen”, aldus Van Malderen in een persnota. “Indien de aanbesteding zoals gepland kan gebeuren in het voorjaar van 2008, kan de realisatie al na het bouwverlof 2008 opgestart worden. Hiervoor moet eerst nog hard gewerkt worden door het stadsbestuur, een eerste stap is de actualisering van het BPA Hullenberg
waarvan de opstart morgenavond op de agenda van de gemeenteraad staat.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord