Zoek

Spoorwegviaduct gaat tot juni dicht

Sint-Gillis – Infrabel, de beheer van de NMBS-infrastructuur, start begin april met vernieuwingswerken aan de rijweg van de spoorwegviaduct in Sint-Gillis. De brug zal tijdens de werken niet toegankelijk zijn voor het verkeer met uitzondering van fietsers en voetgangers. De werken zullen in juni zijn afgelopen. In dezelfde periode wordt gestart met herstellingswerken aan de rotonde van de Leopold II-laan. “De gebrekkige boordstenen op het middeneiland en op diverse plaatsen zullen worden vervangen”, laat het stadsbestuur weten. “Het kruispunt zal beperkt overrijdbaar blijven voor wagens via een regeling met verkeerslichten”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

3 reacties

  1. Konden die mannen nu nie in juni ofzo starten :p Dan is’ terug op’t hoogveld de verkoop en kan’k nieuwe fiets kopen (huidige is helemaal kapot), dan is’t ook beter weer en kan’k met de fiets naar’t werk. Tot dan zit ik vast aan mijn wagen en kan’k nu dus omrijden…. tegen da’k ne nieuwe fiets heb zijn die werken wss just gedaan :p

  2. Op de meeste belangrijke plaatsen zet men enkele weken voor de aanvang van wegenwerken een bord met op zijn minst een aankondiging van de werken (met eventueel alternatieven). Ik heb hier alvast niets van gezien. ‘T zal voor vele mensen een verrassing geweest zijn!

Geef een reactie