Geld voor ontsluiting VPK Oudegem

Oudegem – Vlaams minister Kris Peeters, bevoegd voor Openbare Werken, voorziet anderhalf miljoen euro voor de ontsluiting van VPK in Oudegem. Dat antwoordde hij op een vraag van Bart Van Malderen, volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement en schepen in Dendermonde. Ook de stad zal geld vrijmaken voor het project.

Concreet houden de plannen in dat er een ringweg rond de fabriek komt, de parking wordt verplaatst en er een aparte afslag naar VPK wordt aangelegd. Van Malderen: “Dit is heel goed nieuws, zowel voor de woon-en leefkwaliteit van de omwonenden als voor de toekomstperspectieven van het bedrijf zelf. Ik ijver al lang voor deze ontsluiting, in dit dossier zijn er alleen maar winnaars.”

De Dendermondse schepen meent dat -als alles meezit- de werken na het bouwverlof 2008 zouden kunnen starten.

(Lees het bericht op bartvanmalderen.be.)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord