Breakdown grote winnaar DMD Rock Battle

Dendermonde – Op de DMD Rock Battle was het de Dendermondse groep Breakdown die met de eerste prijs ging lopen. Een waardebon, een betaald optreden én de kans om professioneel te gaan opnemen waren de prijzen. De groep was vooral tevreden met de kans om de opnamestudio in te trekken. De tweede plaats was voor de gentse groep Cosmic Fools. Zuperking ging dan weer met de derde plaats lopen.

Voor de publieksprijs was het tot het allerlaatste moment bijzonder spannend. Hier strandden de muzikanten van Breakdown op 8 punten van de eerste plaats. Die werd ingenomen door Herpes die meteen ook een betaald optreden wist te bemachtigen.

Het niveau, zo konden we in de tent meermaals horen, lag dit jaar bijzonder hoog. Van de eerste noten modern metal van 7Sinz tot het slotakkoord van de mannen van Zuperking was het genieten voor muziekminnend Dendermonde. Wie het gemist heeft, vindt via de site van DMD Rock Battle de MySpace-pagina’s van de verschillende groepen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie