Brouwerij Dilewyns in de prijzen

Grembergen – Het nieuwe bier Vicardin kaapte de eerste prijs weg op het Zythos bierfestival in Sint-Niklaas. Vicardin, zo kon je een tijd geleden al in Editie lezen, is een mengeling van de Vicaris Tripel van brouwerij Dilewyns uit Grembergen en gueuze van brouwerij Girardin. Het bier werd door de bezoekers als beste van de 245 deelnemers gekozen.

De Vicaris Tripel behaalde op zijn eentje bovendien ook nog eens de tweede plaats. De donkere Vicaris, die “Generaal” heet, werd zevende. Daarmee haalt brouwer Vincent Dilewyns uit Grembergen drie maal de top tien.

Meer info op www.vicaris.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord