Zoeken

Brouwerij Dilewyns in de prijzen

Grembergen – Het nieuwe bier Vicardin kaapte de eerste prijs weg op het Zythos bierfestival in Sint-Niklaas. Vicardin, zo kon je een tijd geleden al in Editie lezen, is een mengeling van de Vicaris Tripel van brouwerij Dilewyns uit Grembergen en gueuze van brouwerij Girardin. Het bier werd door de bezoekers als beste van de 245 deelnemers gekozen.

De Vicaris Tripel behaalde op zijn eentje bovendien ook nog eens de tweede plaats. De donkere Vicaris, die “Generaal” heet, werd zevende. Daarmee haalt brouwer Vincent Dilewyns uit Grembergen drie maal de top tien.

Meer info op www.vicaris.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie