Zoek

Peter Koelewijn op 25ste Pinksterfeesten

Sint-Gillis – De vijfentwintigste (!) Pinksterfeesten van voetbalclub FC Moerstraat vinden plaats op 25, 26, 27 en 28 mei in een tent op het terrein van de club in de Moerstraat. Op vrijdag 25 mei komen een hele reeks dj’s met als toppers Olivier Pieters en Yves De Ruyter naar Sint-Gillis. Zaterdag 26 mei treden Barcode Inject, De Romeo’s, Willy Sommers en Peter Koelewijn op. Magical Flying Thunderbirds, Stan van Samang (foto), Roel van der Stukken en Sarah zijn zondag 27 mei van de partij. Meer informatie volgt later.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie