Zoek

Groen! gunt raadslid Dauwe voordeel van de twijfel

Dendermonde – Groen! reageert in een persmededeling op de aanstelling van gemeenteraadslid Jozef Dauwe als effectief vertegenwoordiger van de stad bij de Vereniging van Openbaar Groen (VVOG). “Ofwel toont deze aanstelling aan hoe weinig belang het nieuwe college hecht aan het leefmilieu ofwel heeft onze vriend Jozef Dauwe zich bekeerd en gaat hij zijn opdracht wel degelijk ernstig nemen, ondanks de eerder ongunstige voortekenen tijdens de raadszitting”, aldus Ferdy Willems. “Vermits wij iedere nieuweling het voordeel van de twijfel gunnen kiezen wij voor de laatstgenoemde mogelijkheid en hopen wij dat raadslid Dauwe zijn werk goed zal doen. Groen! zal één en ander wel opbouwend kritisch opvolgen. We blijven ook steeds bereid om de betrokken mandataris zo nodig met raad en daad bij te staan.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie