Groen! gunt raadslid Dauwe voordeel van de twijfel

Dendermonde – Groen! reageert in een persmededeling op de aanstelling van gemeenteraadslid Jozef Dauwe als effectief vertegenwoordiger van de stad bij de Vereniging van Openbaar Groen (VVOG). “Ofwel toont deze aanstelling aan hoe weinig belang het nieuwe college hecht aan het leefmilieu ofwel heeft onze vriend Jozef Dauwe zich bekeerd en gaat hij zijn opdracht wel degelijk ernstig nemen, ondanks de eerder ongunstige voortekenen tijdens de raadszitting”, aldus Ferdy Willems. “Vermits wij iedere nieuweling het voordeel van de twijfel gunnen kiezen wij voor de laatstgenoemde mogelijkheid en hopen wij dat raadslid Dauwe zijn werk goed zal doen. Groen! zal één en ander wel opbouwend kritisch opvolgen. We blijven ook steeds bereid om de betrokken mandataris zo nodig met raad en daad bij te staan.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie