Zoek

Stand up Comedian Bob Maclaren in Zenith

Sint-Gillis –Op vrijdag 20 april programmeert jeugdhuis Zenith de internationaal bekende stand up comedian Bob Maclaren. De man komt uit Nieuw Zeeland en woont momenteel in Amsterdam. Bob Maclaren staat al tien jaar op de planken. “Ik ging een vriend, die deelnam aan een vrij podium in een comedy café, aanmoedigen en hij drong erop aan dat ikzelf ook op het podium zou komen. Ik trad eerder al op als acrobaat op grote straatfestivals in Europa, Nieuw Zeeland, Australië, Japan en Amerika”, vertelt Bob Maclaren. Hij heeft het graag over grote wereldgebeurtenissen, dieren, het weer, cultuur, het verschil tussen Noord- en Zuid-Europa. “Ik praat niet over de kleine dingen des levens, over bijvoorbeeld wat je thuis zoal doet. Ik hou van verrassende ideeën en vertel graag surrealistische verhalen. Daarom hou ik ook van Wim Helsen.”

Bob Maclaren is samen met Olly en Joris Velleman te zien op vrijdag 20 april in jeugdhuis Zenith in Sint-Gillis. Meer informatie en reservering: wgcomedy@hotmail.com

Belangrijke update: De organisatoren laten weten dat Bob Maclaren moet laten verstek gaan. In zijn plaats zullen Bert Koster uit Nederland en Jovanke Steele uit de Verenigde Staten optreden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie