Twee Europese interlands in Dendermonde

Sint-Gillis – De terreinen van de Dendermondse Rugbyclub zijn vanvavond -13 april- het strijdtoneel voor twee Europese rugby-interlands. Servië neemt het op tegen Luxemburg, en Roemenië speelt tegen het Belgische nationale team. Dit alles gebeurt in het kader van de B-poule van de voorrondes van het EK rugby voor vrouwen.

Uiteraard gaat de aandacht vooral uit naar de match van de “Zwarte Duivels”, zoals de rugby-tegenhangers van de bekendere Rode Duivels worden genoemd. Voor enkele van onze nationale speelsters is dit zelfs een échte thuismatch: Nele Van Hove van DRC is de kapitein van de nationale damesploeg en ook de ‘gazellen’ Tahnee Daman, Tina Hanskens, Katrien Lemahieu, Digna Marchau en Anneke Vermassen maken deel uit van het nationale team.

En nu maar hopen dat de zwarte duivels het beter doen dan de rode…

17u30: Servië – Luxemburg / 19u00: België – Roemenië
Sporthal Sint-Gillis (Van Langenhovestraat)

www.dendermonderugby.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie