Zoek

Dimitri Verheyden leidt Dendermondse CD&V-afdeling

Dendermonde – CD&V heeft in Dendermonde een nieuw bestuur en een nieuwe afdelingsvoorzitter. De partijafdeling wordt voortaan geleid door Dimitri Verheyden. “Nadrukkelijk wil ik voormalig voorzitter François De Bleser bedanken voor de manier waarop hij de afdeling de voorbije zes jaar geleid en ondersteund heeft”, schrijft Dimitri Verheyden op de website van de partij. “Uiteraard draagt het nieuwe bestuur respect hoog in het vaandel, maar ik durf ook te stellen dat dit team met een positieve klemtoon en in alle openheid aan constructieve vernieuwing zal werken, zodat de komende generaties die hiervan de vruchten zullen plukken”, aldus Verheyden. Hij beklemtoont ook dat communicatie een belangrijk punt wordt. Het nieuwe bestuur zal “zowel naar de vrouw als de man in de straat” luisteren en “op regelmatige basis naar onze leden feedback geven”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie