Zoeken

Dag van de Aarde in Dendermonde

22 april is niet alleen Erfgoeddag, het is ook Dag van de Aarde. De VZW Raldes, de Regionale Actiegroep Leefmilieu actief van Geraardsbergen tot Hamme, organiseert die dag samen met Natuurpunt ’s Heerenbosch een mooie landschapswandeling langs de oevers van de Beneden-Dender. Dat is het gebied dat binnenkort wel eens zou kunnen doorkruist worden door de N41. De organisatoren wijzen er dan ook op dat je dit evenement niet mag missen “als u nog van de schoonheid van dit natuurgebied wil kunnen genieten.”

De wandeling van ongeveer 2 uur vertrekt op zondag 22 april om 14 uur aan de kerk van Mespelare. Meer info bij Wouter Jacob op 053/70.66.18.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie