Zoek

“Grootste chaos lijkt achter de rug te zijn”

Dendermonde – Bart Van Malderen, schepen van Mobiliteit, en Leen Dierick, schepen van Openbare Werken, verspreidden samen een bericht naar aanleiding van de werken aan de spoorwegviaduct in Sint-Gillis én het rond punt aan het kruispunt van de Leopold II-laan, de Brusselsestraat en de Geldroplaan.

“De stad Dendermonde is geen bouwheer, maar probeert wel om de overlast door de werken en de omleiding te beperken”, zeggen beide schepenen. “Door de werken samen te laten vallen, wordt de overlastperiode beperkt tot 50 dagen in plaats van 100 dagen. Op deze manier zullen de werken afgelopen zijn voor de zomervakantie en het bouwverlof. Het alternatief zou verkeersoverlast kunnen opleveren tot in oktober of november.”

Beide schepenen vragen de omleiding te respecteren. “Aan de lokale politie zal gevraagd worden toe te zien op het respecteren van de omleiding, zeker door het vrachtverkeer. Hoewel er dus zeker nog enige tijd overlast zal zijn, lijkt vandaag de grootste chaos achter de rug te zijn”, aldus Van Malderen en Dierick.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 reacties

  1. Gisterenmiddag om 15u16 met de fiets voorbij beide werven gereden: 3 !!!!! man was er boven op de brug bezig en 4 !!!! man beneden op het rond punt. ‘S avonds efkes naar extreme makeover home edition gekeken op VT4. Daar breken ze een villa af en bouwen ze een nieuwe en dat allemaal op 7 dagen tijd! Zelfs den tuin is daar aangelegd.
    Bij ons gijzelen ze een hele stad en werken ze met DRIE man op één werf! Kan heel dat bedrijf nu niet werf per werf doen ipv 5 werven tegelijk open te leggen en daar drie man per keer op te zetten???

Geef een reactie