Scouts Oudegem veilen eerste steen

Oudegem – De scouts van Oudegem organiseren nu vrijdag 11 mei een info- en sponsoravond. Niet alleen willen ze die avond de plannen van hun nieuwe lokalen voorstellen, de scouts hopen ook op extra inkomsten om het project te financieren. “Verschillende handelaars uit Oudegem en Dendermonde lieten al weten dat ze ons zullen steunen”, zegt Philip Heymans, voorzitter van de VZW Harduyngroep, in een mededeling.

Iedereen die de scouts in deze onderneming wil bijstaan, is vanaf acht uur van harte welkom in de parochiezaal van Oudegem. Naast hun eigen bier, de Boskakker, verkopen de scouts om negen uur alvast hun eerste steen in een veiling.

Aanvulling (14/05/2007) 800 euro, dat is wat de eerste steen van de nieuwe scoutslokalen waard was op de veiling afgelopen vrijdag. Het zijn de zussen Rita en Sandra De Proft, allebei uit Oudegem, die met de hoofdprijs aan de haal gingen. Zelf zijn de dames nooit bij de scouts geweest, maar hun echtgenoten waren dat wel, net als hun kinderen nu.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord