Zoeken

Jeugddienst zoekt monitoren

Grabbelpas Dendermonde – De Grabbelpas, een vakantieaanbod voor kinderen van 6 tot 12 jaar, en de SWAP-pas, voor kinderen van 6 tot 12 jaar, zijn bijzonder populair. Het gevarieerd aanbod van plezante, boeiende, leerrijke activiteiten is meestal in een recordtijd volgeboekt. Om meer activiteiten te kunnen organiseren, is de stedelijke jeugddienst op zoek naar monitoren om deze activiteiten te begeleiden. Als je minstens zestien jaar bent en een animatorcursus hebt gevolgd, dan is dit misschien op jouw lijf geschreven.

Meer informatie: Stedelijke Jeugddienst, Grote Markt in Dendermonde. 052 21 20 93.
jeugddienst@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie