Dansateljee bestaat 15 jaar

Dansateljee2007

Dendermonde – Dansateljee startte vijftien jaar geleden en presenteert ondertussen zijn de dansvoorstelling “Dansbubbles”. Het is de achtste keer dat Dansateljee een show organiseert waarin alle leerlingen op het podium tonen wat ze de voorbije twee jaar hebben geleerd. “Deze show is één groot feest ter gelegenheid van 15 jaar Dansateljee. Bubbles verwijst naar de bubbles in champagne, gedronken naar aanleiding van bijvoorbeeld verjaardagsfeeste. In de show zitten een paar verrassingen. Het wordt in elk geval een gevarieerd spektakel met choreografieën van ballet, jazz, funkjazz, hip hop, musical en tapdans”, vertelt Roger De Proft namens het Dansateljeeteam.

“Dansbubbles” vindt plaats op zaterdag 12 mei om 19 uur en zondag 13 mei om 11 en 17 uur in cultuurcentrum Belgica, Kerkstraat in Dendermonde. Kaarten kunnen gereserveerd worden op dit nummer 052 21 79 79.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie