Zoeken

Free tickets voor Ckomilfoo op 16 mei

Oudegem – De dag voor Hemelvaart vindt Ckomilfoo The Return plaats. Het legendarische dj-team van de al even legendarische Club Ckomilfoo neemt in sporthal Oudegem opnieuw plaats achter de draaitafels. Olivier Pieters, Jan Van Biesen, Wim Friday spelen in de main room. John en Olivier draaien in de side room.

“Komende woensdagavond heeft Dendermonde eindelijk opnieuw een discotheek, al was het maar voor één avond! We beloven alvast een verbluffend spektakel met vuurwerk, co² jets, leds, 16kw sound, drie verdiepingen dansers enzovoort”, aldus de organisatie.

Editie heeft vijf gratis duo-tickets. Abonneer je op onze e-nieuwsbrief en maak kans op één van deze duo-tickets. Mail naar info@editie.net.

http://www.ckomilfoo.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie