Free tickets voor Ckomilfoo op 16 mei

Oudegem – De dag voor Hemelvaart vindt Ckomilfoo The Return plaats. Het legendarische dj-team van de al even legendarische Club Ckomilfoo neemt in sporthal Oudegem opnieuw plaats achter de draaitafels. Olivier Pieters, Jan Van Biesen, Wim Friday spelen in de main room. John en Olivier draaien in de side room.

“Komende woensdagavond heeft Dendermonde eindelijk opnieuw een discotheek, al was het maar voor één avond! We beloven alvast een verbluffend spektakel met vuurwerk, co² jets, leds, 16kw sound, drie verdiepingen dansers enzovoort”, aldus de organisatie.

Editie heeft vijf gratis duo-tickets. Abonneer je op onze e-nieuwsbrief en maak kans op één van deze duo-tickets. Mail naar info@editie.net.

http://www.ckomilfoo.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie