Op zoek naar een opleiding?

Dendermonde – “Als je een opleiding wilt volgen, moet je eerst al een heuse zoektocht aanvatten vooraleer je iets geschikt vindt”, aldus Marijke Van Kerckhove, ACV-bijblijfconsulente. Om het je wat makkelijker te maken, organiseert de ACV-Bijblijfactie op donderdag 31 mei van 19 tot 21 uur een opleidingsbeurs. Méér dan 25 opleidingsinstellingen zullen er hun aanbod voorstellen. Het gaat onder meer om de centra voor volwassenenonderwijs, VDAB, Leerpunt, sectorfondsen, defensiehuis, Vokans, Syntra, Groep Intro, Open Universiteit, Familiehulp enzovoort.

Deze opleidingsbeurs vindt plaats op donderdag 31 mei van 19 tot 21 uur in het Sociaal Centrum, Oude Vest 146 te Dendermonde-centrum. De toegang is gratis. Meer informatie: Marijke Van Kerckhove, ACV-bijblijfconsulente. 052 25 95 81. Of mail : mvankerckhove@acv-csc.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie