Wandelen in Schorisse

Schoonaarde – KWB Schoonaarde plant op maandag 28 mei een wandeling van 7 kilometer in Schorisse, de Vlaamse Ardennen. Een gedeelte van de wandeling gaat over onverharde wegen. Bij slecht weer is aangepast schoeisel zeker aangewezen. Voorzie ook wat drank voor onderweg, want er zijn geen cafeetjes.

De deelnemers vertrekken om 13 uur met eigen vervoer aan de kerk van Schoonaarde. KWB-leden kunnen gratis deelnemen. De niet-leden betalen 2 euro. Inschrijven kan telefonisch bij Guy Claessens. 0477 77 37 41.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord