Wandelen in Schorisse

Schoonaarde – KWB Schoonaarde plant op maandag 28 mei een wandeling van 7 kilometer in Schorisse, de Vlaamse Ardennen. Een gedeelte van de wandeling gaat over onverharde wegen. Bij slecht weer is aangepast schoeisel zeker aangewezen. Voorzie ook wat drank voor onderweg, want er zijn geen cafeetjes.

De deelnemers vertrekken om 13 uur met eigen vervoer aan de kerk van Schoonaarde. KWB-leden kunnen gratis deelnemen. De niet-leden betalen 2 euro. Inschrijven kan telefonisch bij Guy Claessens. 0477 77 37 41.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie