Zoek

Trefpunt vaart nieuwe koers

cdodendermonde

Dendermonde – Het centrum voor deeltijds onderwijs Trefpunt stelde gisteren tijdens een persontmoeting zijn nieuw logo voor en kondigde meteen uitgebreid zijn opendeurdag op maandag 28 mei aan.

“Ons centrum vernieuwt”, stak coördinator Johan De Lathouwer van wal. “Na vele jaren werken onder de vlag deeltijds onderwijs is de tijd gekomen om een nieuwe koers te kiezen. We worden een ‘centrum voor leren en werken’ en streven naar een voltijds engagement voor al onze leerlingen. Onze nieuwe generatie leerlingen kiest niet voor ons centrum uit gemakkelijkheid, maar wil bewust leren en werken combineren”.

De koerswijziging wordt duidelijk gemaakt met een nieuw logo (zie afbeelding). “De waaier aan kleuren staat voor een waaier aan opleidingen die we aanbieden aan een waaier van leerlingen”, legt De Lathouwer uit. De gevel van de school aan de Bogaerdstraat wordt vernieuwd. Er is ook een nieuwe website en informatiebrochure en ook de jaarlijkse opendeurdag wordt helemaal anders aangepakt. De opendeurdag wordt een specifiek toonmoment voor de leerlingen en de school. Zoals eerder aangekondigd zal ook het project “Kom Dichter” worden voorgesteld op 28 mei.

www.cdodendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Mooi dat er zulke onderwijsinstellingen zijn. Ze zijn echt nodig om sommige leerlingen nog temotiveren ‘iets’ te doen. Ze zijn vaak schoolmoe (of zeg ik: studeermoe?
    Maar moet iedereen nu altijd alle logo’s veranderen. Een logo als herkenningsmiddel en wat baat het dan om die steeds te veranderen?

Geef een reactie