Trefpunt vaart nieuwe koers

cdodendermonde

Dendermonde – Het centrum voor deeltijds onderwijs Trefpunt stelde gisteren tijdens een persontmoeting zijn nieuw logo voor en kondigde meteen uitgebreid zijn opendeurdag op maandag 28 mei aan.

“Ons centrum vernieuwt”, stak coördinator Johan De Lathouwer van wal. “Na vele jaren werken onder de vlag deeltijds onderwijs is de tijd gekomen om een nieuwe koers te kiezen. We worden een ‘centrum voor leren en werken’ en streven naar een voltijds engagement voor al onze leerlingen. Onze nieuwe generatie leerlingen kiest niet voor ons centrum uit gemakkelijkheid, maar wil bewust leren en werken combineren”.

De koerswijziging wordt duidelijk gemaakt met een nieuw logo (zie afbeelding). “De waaier aan kleuren staat voor een waaier aan opleidingen die we aanbieden aan een waaier van leerlingen”, legt De Lathouwer uit. De gevel van de school aan de Bogaerdstraat wordt vernieuwd. Er is ook een nieuwe website en informatiebrochure en ook de jaarlijkse opendeurdag wordt helemaal anders aangepakt. De opendeurdag wordt een specifiek toonmoment voor de leerlingen en de school. Zoals eerder aangekondigd zal ook het project “Kom Dichter” worden voorgesteld op 28 mei.

www.cdodendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Eén reactie

  1. Mooi dat er zulke onderwijsinstellingen zijn. Ze zijn echt nodig om sommige leerlingen nog temotiveren ‘iets’ te doen. Ze zijn vaak schoolmoe (of zeg ik: studeermoe?
    Maar moet iedereen nu altijd alle logo’s veranderen. Een logo als herkenningsmiddel en wat baat het dan om die steeds te veranderen?

Geef een antwoord