90.4

Dendermonde – Vanaf 11 uur zaterdagochtend is Klara in Dendermonde. Stadsbeiaardier Marc Van Boven verwelkomt dan de radiozender met een concert waarbij het Ros Beiaard de rode draad vormt. Vanaf 12 uur beginnen de uitzendingen op Klara met een één uur durend programma over de stad. De uitzendingen vanuit Dendermonde lopen tot Pinkstermaandag 28 mei. Je kunt ze volgen op frequentie 90.4 of in levende lijve her en der in de stad en de deelgemeenten.

Meer informatie op klara.be.

Enkele beelden van de opening in de Reynoutzaal van het Stadhuis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

5 reacties

  1. Vreemd, kan Klara niet pakken op 90.4, heb enkel geruis. Zelfs geen muziek of niets tussendoor. Nu ja, dat is dan ook de frequentie voor Oost-Vlaanderen en de meeste radio zenders kan ik niet pakken op hun frequenties. De frequentie van Brabant werkt dan weer perfect.

  2. Heb al verscheidene frequenties geprobeert en is helemaal niet te ‘pakken’ hier in huis.
    In de wagen lukt het ook niet altijd. Nu ja, ik trek het me niet aan hoor. Zo een grote fan van die typische Klara-Muziek ben ik nu ook niet.

Geef een reactie