Zoek

Jeugd KAVD speelt opnieuw provinciaal

Dendermonde – De jeugdploegen van KAV Dendermonde speelt volgend jaar opnieuw in de provinciale afdeling.

“Preminiemen, miniemen, knapen, scholieren en juniors spelen volgend jaar provinciaal en zitten in de reeks met onder andere Beveren en Lokeren”, aldus woordvoerder Franky Rauwoens. “Om alles in goede banen te leiden en een betere functionering te garanderen is er een kleine herstructurering van het jeugdbestuur doorgevoerd. De taken worden vanaf heden meer verdeeld zodat iedereen zijn steentje bijdraagt.”

Guy Ringoot, de jeugdcoördinator van vorig jaar, vertrekt naar Lokeren om er de nationale jeugd te trainen. Hij wordt opgevolgd door Kris Collaert. “De nieuwe jeugdcoördinator heeft ervaring op provinciaal en nationaal jeugdniveau en zal eveneens trachten zijn steentje bij te dragen om het jeugdvoetbal van KAVD naar een hoger niveau te brengen”, aldus Rauwoens.

De club is nog op zoek naar nieuwe jeugdspelers voor het volgende seizoen. Het lidgeld bedraagt 135 euro. Indien men zich inschrijft vóór 21 juni is er een korting van 10 euro. Op zondag 17 juni stelt KAVD zijn vernieuwde jeugdwerking voor en vindt een barbecue plaats.

Meer informatie: 0479 44 82 90.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

3 reacties

Geef een reactie