Onthaalavond nieuwe inwoners

Dendermonde – Het stadsbestuur organiseert twee keer per jaar een onthaalavond voor nieuwe inwoners. De volgende samenkomst vindt plaats morgenavond om 19 uur in het stadhuis. Na een eerste verwelkoming worden de nieuwe inwoners uitgenodigd voor een begeleide stadswandeling. Om af te sluiten krijgen ze een powerpointpresentatie met een beeld over Dendermonde. Ongeveer 440 gezinnen die sinds oktober 2006 in Dendermonde kwamen wonen, werden uitgenodigd. Meer informatie: 052 25 10 21.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie