“Stemt u voor hen?” – Neen, blijkbaar…

Dendermonde – Volgende zondag is het zover: heel België kiest dan een nieuw parlement. Zoals je in de Editie van mei al kon lezen, zijn er niet minder dan zes Dendermondse kandidaten die een zitje in de Kamer willen bemachtigen, en één die richting Senaat wil.

Het Nieuwsblad organiseert een Dendermondse mini-peiling, met de vraag “Stemt u op hen?”. ‘Neen’ is voorlopig het meest gegeven antwoord, ook al benadrukten de meeste kandidaten in ons magazine dat het belangrijk is dat de stad een stem in Brussel heeft.

Stem jij zondag voor een Dendermondse kandidaat? Waarom (niet)? Laat het weten in de reacties.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Eén reactie

  1. Ja ik stom op een Dendermondse kandidaat, het is altijd goed om iemand te hebben daar in Brussel die aan onze stad denkt. Wie weet worden we zelfs eindelijk eens erkend als centrumstad!

Geef een antwoord