Frans Bonduel is nog lang niet vergeten

fransbonduel

Dendermonde – Vrijdag 15 juni opende de retrospectieve over de Baasroodse profwielrenner Frans Bonduel (1907-1998) in het Museum voor Volkskunde. Op de bovenste verdieping van het museum zijn krantenknipsel, foto’s en andere waardevolle zaken over het leven van deze uitzonderlijke ‘coureur’ verzameld. De feestelijke opening van de retrospectieve werd bijgewoond door een tachtigtal mensen. Schepen Marius Meremans hield een toespraak.

De tentoonstelling is tot 30 september van dinsdag tot zondag telkens van 9.30 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00 uur open voor het publiek. De toegang is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord