Moderne senioren brengen eigen muziekshow

Sint-Gillis – Het dienstencentrum De Zonnebloem in Sint-Gillis is de thuishaven van veel ‘moderne senioren’ uit Dendermonde en omstreken. Deze moderne senioren zijn nog volop actief. Zij hebben vaak nog een boel projecten op stapel staan en koppelen een handige maturiteit aan een nog jeugdige ziel. De Zonnebloem stelt zijn infrastructuur en omkadering graag ten dienste van deze groep, die er bovendien ook dankbaar gebruik van maakt. Zo ook Solane, de muziekgroep van De Zonnebloem.

Solane bundelt ruim 20 muziekliefhebbers die elke woensdag oefenen en werken aan hun vaardigheden. Al die ijver resulteert in een verzorgd programma dat traditioneel wordt aangeboden tijdens het kermisweekend in Sint-Gillis.

Op vrijdag 22 juni om 13.30 uur brengen Solane en speciale gast Dirk Van de Velde, zanger van The Vocations, voormalig Aalsters karnavalprins en entertainer pur sang, een namiddagshow voor de bewoners van De Zonnebloem.

Op zaterdag 23 juni om 14.30 uur staat Solane en hun speciale gast opnieuw op het podium van De Zonnebloem met een nieuw, gevarieerd muziekfestival voor het ruime publiek. Iedereen is van harte welkom op deze namiddagvoorstelling. Kaarten zijn verkrijgbaar in De Zonnebloem. In voorverkoop kost een kaart 4 euro.

Meer informatie: De Zonnebloem, Breestraat 109 in Sint-Gillis
052 25 19 30
ldc.zonnebloem@ocmw.dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord