Ook Barbara Pas naar de Kamer

Barbara Pas, gemeenteraadslid voor Vlaams Belang, haalde op 10 juni 10.420 voorkeurstemmen. Dat waren er niet genoeg om rechtstreeks naar de Kamer gestemd te worden. Toch zal ook zij op 28 juni de eed af leggen, met dank aan Gerda Van Steenberge die in het Vlaams Parlement blijft zetelen. Aan Editie vertelde Barbara Pas dat haar voorkeur uitgaat naar de economische thema’s. “Ook op vlak van lokale thema’s kan mijn aanwezigheid in de kamer veel uithalen. Zo denk ik aan de gevangenis, de situatie aan het station…”.

In de volgende Editie (op 27 juni in je postbus) lees je meer over Barbara Pas en Leen Dierick, de twee jonge vrouwen die Dendermonde naar de Kamer stuurt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie