Zoek

Ook Barbara Pas naar de Kamer

Barbara Pas, gemeenteraadslid voor Vlaams Belang, haalde op 10 juni 10.420 voorkeurstemmen. Dat waren er niet genoeg om rechtstreeks naar de Kamer gestemd te worden. Toch zal ook zij op 28 juni de eed af leggen, met dank aan Gerda Van Steenberge die in het Vlaams Parlement blijft zetelen. Aan Editie vertelde Barbara Pas dat haar voorkeur uitgaat naar de economische thema’s. “Ook op vlak van lokale thema‚Äôs kan mijn aanwezigheid in de kamer veel uithalen. Zo denk ik aan de gevangenis, de situatie aan het station…”.

In de volgende Editie (op 27 juni in je postbus) lees je meer over Barbara Pas en Leen Dierick, de twee jonge vrouwen die Dendermonde naar de Kamer stuurt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie