Dit weekend opent Kunstreflectie Dender

kunstreflectiedender
Dendermonde – Er zullen de hele zomer opnieuw kunstwerken op het wateroppervlakte van de Oude Dender worden tentoongesteld. Op vrijdag 23 juni wordt de beeldententoonstelling “Kunstreflectie Dender” officieel geopend met een avondvullend programma in de Ros Beiaardzaal van het stadhuis. Marc Leboeuf zal namens de initiatiefnemers het project voorstellen. Burgemeester Piet Buyse houdt daarna een toespraak gevolgd door het optreden van Bernard Bertoni (viool) en Kristof Tessitore (piano). De Fotografische Kring van Dendermonde zorgt voor een diavoorstelling.

“Kunstreflectie Dender” met werken van Paul De Bont, Henri De Bruyn, Walter De Buck, Paul De Visscher, Jan Dieusaert, André Dumond, Bram Eliaert, Nicolas E. Scrivens, Thierry Lauwers, MaRf, Roger Van den Eede, Daniël Van Huffel, Marc Vanmeerbeek, Staf Vinck en Roland Joris loopt van 24 juni tot 16 september.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord