Zoeken

Dit weekend opent Kunstreflectie Dender

kunstreflectiedender
Dendermonde – Er zullen de hele zomer opnieuw kunstwerken op het wateroppervlakte van de Oude Dender worden tentoongesteld. Op vrijdag 23 juni wordt de beeldententoonstelling “Kunstreflectie Dender” officieel geopend met een avondvullend programma in de Ros Beiaardzaal van het stadhuis. Marc Leboeuf zal namens de initiatiefnemers het project voorstellen. Burgemeester Piet Buyse houdt daarna een toespraak gevolgd door het optreden van Bernard Bertoni (viool) en Kristof Tessitore (piano). De Fotografische Kring van Dendermonde zorgt voor een diavoorstelling.

“Kunstreflectie Dender” met werken van Paul De Bont, Henri De Bruyn, Walter De Buck, Paul De Visscher, Jan Dieusaert, André Dumond, Bram Eliaert, Nicolas E. Scrivens, Thierry Lauwers, MaRf, Roger Van den Eede, Daniël Van Huffel, Marc Vanmeerbeek, Staf Vinck en Roland Joris loopt van 24 juni tot 16 september.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie