Zoek

Wegenwerken in Grembergen

Grembergen – Dit najaar vinden in Grembergen heel wat wegenwerken plaats. De meeste van deze werken zijn gepland door het Vlaams Gewest. De Dokter Haekstraat, ter hoogte van Groeneweg en Rootjensweg wordt veiliger gemaakt, evenals het kruispunt Zeelsebaan, Grootzand en Martelarenlaan.Als eerste zal de Leugestraat, ter hoogte van de Dokter Haekstraat door het stadsbestuur aangepakt worden.

Deze verbeteringswerken zijn noodzakelijk omdat de omleiding van het verkeer voor de andere wegenwerken grotendeels door de Leugestraat zal lopen. De riolering op dit kruispunt is vermoedelijk te zwak om die hoeveelheid verkeer aan te kunnen.

Vervolgens wordt de Dokter Haekstraat heringericht en na de herinrichting van het centrum zal de rotonde aan het kruispunt Zeelsebaan, Martelarenlaan en Grootzand omgevormd worden tot een kruispunt met verkeerslichten. Als alles goed verloopt zullen de werken aan de rotonde starten in het najaar van 2008.

foto (c) 2007 Artur Eranosian

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie