“La Guardia Flamenca” morgen op de markt in Dendermonde

Dendermonde – Net gehoord tijdens De Zevende Dag (VRT): La Guardia Flamenca komt morgen naar Dendermonde. Deze straattheateract met tien passionele vrouwen zorgt zonder twijfel voor ‘spektakel op de markt’.

[youtube= http://www.youtube.com/watch?v=2jVFLw-TR34]

“La Guardia Flamenca: een humoristische fanfare van kortgerokte flamencomajorettes die met groot succes het internationale publiek ontwapent met dans en zang, zapateado’s en castañuelas, palmas en jaleo. En twee muzikale torero’s, niet te vergeten.

La Guardia staat voor orde en discipline, zoals het echte majorettes betaamt. Routineus en in de maat spreiden ze hun trotse benenwerk en opgeheven hoofden tentoon voor Jan met de pet.

Maar La Guardia is ook flamenca: de passie en ontroering van flamenco, diepe zielenroerselen bezongen vanuit de diepste krochten van de keel, met de danseressen nu weer gracieus en dominant.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord