Zoek

Chiro Kadee wint Yevgueni’s zomerkampwedstrijd

Appels – De band Yevgueni daagde enkele maanden geleden alle Vlaamse jeugdbewegingen uit om een videoclip te verzinnen bij één van de nummers op het album “Aan De Arbeid”. Het voorbije weekend koos de jury uit de 34 inzendingen de clip van Chiro Kadee uit Appels. De hoofdprijs wordt een bezoek van Yevgueni aan het zomerkamp.

“Niet zozeer de beeldkwaliteit – die weliswaar uitstekend was, maar niet als criterium gehanteerd zou worden – gaf de doorslag, maar wel de indrukwekkende kostumering, de samenwerking tussen leiding en leden, de perfecte interpretatie van de tekst, de combinatie tussen humor, ernst en ontroering, en het duidelijke vele werk dat in deze productie werd gestoken”, aldus de jury.

[youtube= http://www.youtube.com/watch?v=hIb5eBWflYY]

Chiro Kadee is van 21 tot 31 juli op kamp in Brugge en mag Geert, Maarten en Klaas van Yevgueni verwachen voor een akoestisch optreden.

Bezoek Yevgueni op MySpace.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie