Stamenee Kadee heet je dit weekend welkom

Appels – Op zaterdag 14, zondag 15 en maandag 16 juli opent Stamenee Kadee voor de zeventiende keer de deuren. Iedereen is welkom op dit driedaagsfestival in en rond de lokalen van Chiro Kadee in Appels.

“In 1990 waren de renovatiewerken aan de lokalen van Chiro Kadee zover gevorderd dat men het resultaat kon tonen aan de Appelse bevolking. Dat gebeurde tijdens een opendeurdag waaraan men een kaartmarathon koppelde tijdens Appels jaarmarkt, Stamenee Kadee was geboren. In de loop der jaren stond de driedaagse garant voor tal van activiteiten en optredens en zo werkte Chiro Kadee mee aan de heropleving van de Appelse jaarmarkt. Zeventien jaar later is het evenement dé smaakmaker van Appels Jaarmarkt.”

Er staan ook dit jaar opnieuw heel wat verschillende activiteiten op het programma. Men start op zaterdagavond 14 juli met een barbecue en de optredens van Les Mecs Du Nord en May Day.

Zondag 15 juli opent Stamenee Kadee de deuren om 14 uur. Je kan er de hele namiddag terecht voor een hapje en een drankje. Er wordt een fietszoektocht georganiseerd en er is om 18.30 uur het optreden van Antoon De Traktortroubadour. Om 21.30 uur wordt een film in openlucht geprojecteerd.

Maandag, jaarmarktdag in Appels, kan je vanaf 10 uur in Stamenee Kadee aperitieven. Om 18.30 uur treedt Noize 4 Neighbours op. Deze groep bestaat bijna volledig uit oud-leiders van Chiro Kadee. Cosyfire speelt om 20.00 uur en Los Torros d’Espadrillos sluiten af om 21.30 uur.

Alle activiteiten vinden plaats in en rond de lokalen van Chiro Kadee, 50 meter voorbij de kerk in Appels.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord