Zoek

VZW Symbiose zoekt Dendermonds dichttalent

Dendermonde/Baasrode- Kan je rijmen en dichten zonder je gat te lichten? Zou je graag je gedicht of prozaïsche tekst gepubliceerd zien in een bundel? Grijp dan nu je kans. De Dendermondse vzw Symbiose organiseert, naar aanleiding van de nationale poëziedag volgend jaar, een wedstrijd. De vereniging nodigt iedereen uit om een eigen gedicht of stukje proza te schrijven en aan een jury voor te leggen. Je krijgt daarvoor maximaal één A4-tje plaats. De twintig beste zullen verschijnen in een bundel, waarvan de winnaars uiteraard een gratis exemplaar krijgen.

Je gedicht voor de Nationale Poëziedag wordt ten laatste op 10 december 2007 verwacht bij vzw Symbiose, Spoorwegstraat 69, 9200 Dendermonde. De teksten worden anoniem beoordeeld, dus onderteken je je tekst met een pseudoniem, en voeg je een gesloten omslag bij met daarin je naam en contactgegevens.

Zou je graag kunnen rijmen en dichten zonder je gat te lichten, maar kan je nog wat oefening gebruiken? Dan kan je je aansluiten bij de schrijfgroep van auteur Patricia De Landtsheer. Vanaf 1 september organiseert zij een maandelijkse samenkomst in het kunsttaverne ‘De Kleine Notelaar’ in Vlassenbroek. Wie wil meeschrijven, moet wel snel zijn: voor de schrijfgroep zijn maar tien plaatsen beschikbaar.

Inschrijvingen voor schrijfgroep ‘De Kleine Notelaar’ stuur je naar Patricia De Landtsheer, Spoorwegstraat 69, 9200 Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie