Zoek

Menno Buyl schittert in Cannes

Dendermonde – Stadsgenoot Menno Buyl en zijn studiekompaan Stijn Janssens zijn door het internationaal bureau Akqa tijdens het Internationaal Festival van de Reclame van Cannes uitgeroepen tot één van de vijf meest beloftevolle reclametandems in de wereld. Het duo ontwikkelde een reclamecampagne die moest opvallen “door het gebruik van een innoverend interactief medium dat vijf jaar geleden nog niet bestond”. Menno Buyl is laatstejaarsstudent reclamevormgeving aan het Sint-Lukas in Brussel.

www.futurelions.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie