Menno Buyl schittert in Cannes

Dendermonde – Stadsgenoot Menno Buyl en zijn studiekompaan Stijn Janssens zijn door het internationaal bureau Akqa tijdens het Internationaal Festival van de Reclame van Cannes uitgeroepen tot één van de vijf meest beloftevolle reclametandems in de wereld. Het duo ontwikkelde een reclamecampagne die moest opvallen “door het gebruik van een innoverend interactief medium dat vijf jaar geleden nog niet bestond”. Menno Buyl is laatstejaarsstudent reclamevormgeving aan het Sint-Lukas in Brussel.

www.futurelions.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie