Rioleringswerken in de Koning Albertstraat

Sint-Gillis – Omdat bij de vernieuwing van de waterleiding in de Koning Albertstraat de riolering op verschillende plaatsen is ingestort, zal tussen de Veldstraat en de basisschool De Bijenkorf een nieuwe riolering aangelegd worden. De werken starten rond 7 augustus en zullen 20 werkdagen duren. Alle woningen blijven bereikbaar. Fietsers en voetgangers kunnen op een veilige wijze de werfzone passeren. Er is een wegomlegging via de Pastoor Claeysstraat, B. Potiaulaan en Sint-Gillislaan. Samen met deze werken worden ook de voetpaden vernieuwd.

Meer informatie (tijdens de kantooruren): Gilbert De Caluwé (stedelijke dienst wegen en waterlopen): 052 25 11 08.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord