Zoek

Rioleringswerken in de Koning Albertstraat

Sint-Gillis – Omdat bij de vernieuwing van de waterleiding in de Koning Albertstraat de riolering op verschillende plaatsen is ingestort, zal tussen de Veldstraat en de basisschool De Bijenkorf een nieuwe riolering aangelegd worden. De werken starten rond 7 augustus en zullen 20 werkdagen duren. Alle woningen blijven bereikbaar. Fietsers en voetgangers kunnen op een veilige wijze de werfzone passeren. Er is een wegomlegging via de Pastoor Claeysstraat, B. Potiaulaan en Sint-Gillislaan. Samen met deze werken worden ook de voetpaden vernieuwd.

Meer informatie (tijdens de kantooruren): Gilbert De Caluwé (stedelijke dienst wegen en waterlopen): 052 25 11 08.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie