Nieuwe discotheek aan Mechelsesteenweg?

Er zijn plannen om zaal Nadia aan de Mechelsesteenweg om te bouwen tot een “kleinschalige discotheek”. De buurtbewoners zijn niet erg tevreden met het initiatief. Het bericht staat vandaag in Nieuwsblad/Het Volk.

Lees het volledige artikel op de website van Het Nieuwsblad.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Eén reactie

  1. Het zal altijd iets zijn. De Zenith is ook serieus moeten verminderen door de buren. Waar kan men om den duur een discotheek bouwen? Dendermonde verdient zoiets zeker een vast, zijn veel jongeren in de stad die vaak moeten uitwijken naar andere plaatsen. En Het Fabriek richt zich dan weer meer tot ouderen. Misschien moet men ze dan maar bouwen in de groene rand? Dan heeft niemand er last van, maar ja, dan gaan mensen klagen dat de natuur weg gaat (en terecht natuurlijk), maar ze bieden geen andere oplossing. Op het Hoogveld zou ook nog een goede plaats, makkelijk via de N41 en ’s avonds/’s nachts is er niet veel verkeer daar, er zijn ook niet zoveel buurtbewoners daar maar de grond is er wel duur natuurlijk.

Geef een reactie