Douaneloods wordt afgebroken

Dendermonde – De douaneloods op het Stationsplein gaat begin augustus tegen de vlakte. De afbraakwerken starten op 7 augustus en zullen ongeveer anderhalve maand duren. Om de veiligheid te garanderen worden de volgende maatregelen getroffen:

– Het voetpad en de busstandplaatsen naast de loods worden ingenomen als werfzone. De standplaatsen worden verplaatst naar de parkeerstrook in de Burgemeester Portmanslaan van huisnummer 1 tot 21.
– De parkeerplaatsen op de hoofdparking vlakbij de loods en een deel van de rijweg zullen eveneens worden ingenomen als werfzone.
– De inrit tussen de loods en het kantoorgebouw wordt tijdens de werken volledig afgesloten. De parking achter het kantoorgebouw blijft bereikbaar via de hoofdparking.

Het is niet uitgesloten dat het doorgaand verkeer tijdelijk kan worden opgehouden, vooral wanneer de straatgevel wordt gesloopt. Gezien de beperkte hinder wordt geen wegomlegging voorzien.

Meer informatie (tijdens de kantooruren): Koen Biesback (stedelijke dienst gebouwen) op het nummer 052 25 11 21.
Bron: Stadsbestuur Dendermonde

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord