Search

Openlucht Happening op 25 augustus!

Dendermonde – Op zaterdag 25 augustus vindt op het terrein aan het zwembad Olympos een evenement plaats dat volgens initiatiefnemer Dieter Mannaert moet uitgroeien tot de echte Dendermondse feesten. “De Dendermondse feesten zitten een beetje in een zwart gat. De braderij valt weg, de Begijnhoffeesten zijn niet meer en de kalender wordt alsmaar leger. Gelukkig wordt er wel nog gekoerst, gaan de reuzen nog uit, staat de kermis op de gedempte Dender en wordt er toch nog gefeest”, aldus Dieter Mannaert van Het Fabriek in Baasrode. Hij neemt het initiatief om samen met enkele Dendermondse carnavalverenigingen, CD&V Dendermonde en de Vierzusterstedentocht een openluchthappening op poten te zetten. Deze happening bundelt enkele initiatieven met als later doel tijdens Dendermonde kermis eind augustus 2008 de binnenstad in te palmen.

“We gaan uit van een happening die voor elk wat wils biedt”, licht Dieter Mannaert toe. Er komt een dj-tent met alle Dendermondse top-dj’s. “Talent van eigen bodem dat zorgt voor sfeer en ambiance. Het Fabriek verplaatst zich voor één dag naar de terreinen van de Olympos. Ambiance en aanhang gegarandeerd”, vertelt Mannaert. Op het groot podium vinden de optredens van The Sins, Ballistic, Thiscover en Doble Impacto plaats. Het programma wordt afgesloten met een set van dj Reagan en dj Gorbatsjov. “In de Kids Zone zorgen we voor springkastelen en animatie zodat mama en papa rustig kunnen genieten van hun drankje terwijl de kleine kapoenen helemaal nog niet naar huis willen. Er zullen vooral veel kraampjes zijn! De Dendermondse carnavalverenigingen zorgen een cocktail- en sangriabar, jeneverhuisje, pannenkoekenstand, ijskreem, frietjes, hamburgers, hot-dogs en een zomerse barbecue”, aldus Dieter Mannaert.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie