Eigentijds stadsfestival met uitgebalanceerd programma

Dendermonde – Op zaterdag 15 september vindt voor de derde keer op rij het stadsfestival City Sounds plaats in de Hollandse kazerne aan de Noordlaan.

“Na het overweldigend succes van de vorige editie, met een kleine tweeduizend bezoekers, volgt dit jaar een nog gevarieerder programma dat de nadruk legt op kwaliteit, diversiteit en originaliteit in deze unieke locatie”, laat mede-organisator Bjorn Troch op zijn blog weten. “Binnen genres zoals Drum’n’bass, Jazz, Electro, Techno, Urban, Blues, Funk, Rock, Mash-up en rave komen nationale en internationale groepen en dj’s het beste van zichzelf geven. Net zoals de vorige edities werd de inkoopprijs ook dit jaar weer erg laag gehouden, zodat iedereen kan meegenieten en nieuwe muziekstijlen kan komen ontdekken. Headliners zijn onder andere funkband The Rythm Junks, technotalent 2000 and one , Belgisch Urban grootheid Davidov, en de Britse drum & bass pioneer Nookie en MC Five Alive. Deze worden aangevuld met nationaal en lokaal talent.”

www.city-sounds.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie