Vlassenbroek het mooiste dorp?

Mooiste Dorp Van Vlaanderen Vlassenbroek – Het Baasroodse gehucht aan de Schelde is een van de vijftig genomineerden voor de titel van ‘Mooiste dorp van Vlaanderen’. De wedstrijd gaat uit van Toerisme Vlaanderen in samenwerking met VRT, Het Nieuwsblad en uitgeverij Lannoo.

De vijftien mooiste dorpen van Vlaanderen zullen tijdens het voorjaar 2008 voorgesteld in een reeks van zes afleveringen in het televisieprogramme ‘Vlaanderen Vakantieland’ op één. Het winnende mooiste dorp krijgt bovendien een extra uitzending in het programma.

Wil je ons kunstenaarsdorpje aan de overwinning helpen? Stem dan hier. Volg de blog van de verkiezing hier.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie