Wereldrecord death-ride in Dendermonde

Dendermonde – De Vriendenkring Paracommando Dendermonde organiseert op zaterdag 15 september het wereldrecord death-ride.

“De bedoeling is dat we minstens 24 uur non stop zullen afdalen door middel van een death-ride. Hiervoor hebben we natuurlijk veel volk nodig en daarom worden alle oud paracommando’s, jeugdbewegingen en geïnteresseerden hiervoor uitgenodigd. Iedereen die zich hiervoor geroepen voelt is welkom. Ook familieleden en kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom.”

De vriendenkring hoopt met dit initiatief in het Guinness Book of Records terecht te komen. Wie wilt deelnemen, neemt best op voorhand contact op met de organisatoren om ervoor te zorgen dat niet iedereen op hetzelfde ogenblik aan de death-ride staat.

Meer informatie: http://www.paracommando.com/events.php?event.122

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord