Internationaal korfbal in Appels

Appels – Voor de elfde maal organiseren de mensen van Appels Korfbalclub hun Internationaal Ros Beiaard Tornooi. Veertien teams strijden vanaf zaterdagochtend 9 uur om een plaats in de finale. Die vindt plaats op zondag om 15 uur. Omdat ook voor de Appelse club het leven meer is dan korfbal alleen, moet het tornooi zaterdagavond plaats ruimen voor de spetterende Summer Party ‘Copacabana Night‘. Alles gaat door aan de sporthal in Appels.

In het verleden kwamen al ploegen Frankrijk, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje, Luxemburg, Tsjechië en Hongarije naar Appels afgezakt. Dit jaar zijn het zeven Britse ploegen die het tornooi ‘internationaal’ moeten maken.

Appels Korfbalclub bestaat sinds 1970 en speelt in derde nationale. De 100 leden van de club verdedigen in negen teams de blauw-witte kleuren van de club.

Meer informatie op www.appelskorfbal.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord