Zoek

Dendermondse Delegatie op Dodentocht

Dendermonde – Toen de Grembergse Ellen Burm voor de zomer in Editie haar Dodentocht-trainingen voorstelde, was het nog maar de vraag of haar oproep succes zou hebben. Immers, 100 kilometer stappen in 24 uur tijd is niet van de poes.

Niet van de poes, maar zeker niet onmogelijk. Vanavond vertrekken Vera Gillis uit Grembergen, Lisette De Winter, Andy D’Hollander en Paul Bogaert (alledrie uit Dendermonde) en Filip Leroy en Erik Slaus (uit respectievelijk Oostende en Opwijk) voor 100 kilometer wandelplezier. Met met succes volgden ze de trainingen en goede raad van Ellen, en zijn nu klaar voor het echte werk. Dat ook de trainingen lastig waren, blijkt uit de opgaves: 5 mensen hebben tijdens de trainingen moeten afhaken.

Vanuit onze luie zetel duimen we voor deze mensen én alle andere stadsgenoten die de uitdaging aangaan. Het ziet er voorlopig alvast naar uit dat het een droge tocht zal worden. Wie wil, kan de deelnemers volgen via de tracking op www.dodentocht.be.

Enkele van de Dendermondse Dodentochters

Bij de trainingen in juni was het mooi weer

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

3 reacties

Geef een reactie