Meer dan 90 nationaliteiten in Dendermonde

Op de website van Het Nieuwsblad kan je vandaag lezen dat de Belgische bevolking de voorbije jaren sterk groeide. Het stijgend bevolkingscijfer is te danken aan meer geboorten, minder overlijdens en een grotere instroom uit het buitenland. Wist je dat in Dendermonde meer dan 90 nationaliteiten samenwonen? Bekijk hier de verschillende nationaliteiten in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

2 reacties

  1. Meer dan 90 is wat overroepen, want bij mijn weten is “Politiek vluchteling” en “Onbepaald” nog altijd geen nationlaiteit. Bovendien staat er eens “van Russische herkomst” terwijl Rusland er nog eens apart bijstaat, idem voor Ruandese afkomst en Rwanda en Congolese afkomst en Congo. 93 items op de lijst, min die vijf is dus 88, net geen 90 nationaliteiten 😉

Geef een antwoord