Schoonaardse middenstand serveert paling

Schoonaarde – De Brugstraat in Schoonaarde wordt op zaterdag 15 september omgetoverd tot de ‘palingstraat’. “Schoonaarde is heinde en ver bekend om zijn paling en enkele dynamische middenstanders willen de traditie van palinggerechten nieuw leven inblazen”, schrijft Katty Cooreman namens de Werkgroep Middenstand Schoonaarde (WMS). De werkgroep plant een groot eetfestijn waarvan de opbrengst gaat naar de vzw Eindelijk in Buggenhout.

De werkgroep ontstond in 2005 naar aanleiding van de ingrijpende openbare werken in Schoonaarde. In 2008 zullen trouwens opnieuw werken plaatsvinden. Dit keer op de baan richting Wichelen. “Onder het motto ‘samen kunnen we meer’ wensen we een positief elan te geven aan ons dorp en willen we de middenstand met interessante acties toegankelijker maken voor de klanten”, aldus Katty Cooreman.

Eerder dit jaar organiseerde WMS met succes de “Afbraakfeesten” naar aanleiding van de afbraak van het oud-gemeentehuis in Schoonaarde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie